Til toppen

Ultralyd husvannmålere

Ultralyd husvannmålere benytter lydbølger for å måle vannstrømmen.

Den største fordelen med denne typen vannmålere er at det ikke er bevegelige deler som kan påvirkes av urenheter i vannet. Apator sine ultralydmålere er, etter vår oppfatning, og erfaring (test) de beste på markedet på grunn av deres unike fysiske utforming av måleteknikken, og det faktum at de sender lydbølger hvert annet sekund (oftere enn alle andre, og dermed mer presis). Målerne har innebygget radio, trådløs OMS m-bus i variant T-1 eller C-1. Kan kommunisere med strøm-måler. 

Du kan lese mer om vannmålere i vannmåleskolen til høyre på siden her. 

Lær mer om husvannmålere.

Sorter etter: Anbefalte

Apator Ultrimis Messing R800

Ultrimis R800 har svært høy klassifisering og nøyaktighet. Det er i absolutte topp-klasse av husvannmålere hva gjelder klassifisering og vil fange opp lekkasjer helt ned mot 7,5 dl/time. Messingvarianten kommer med kompositt hus, og messing-målerør.
vm-11

Apator Ultrimis Messing R250

Ultrimis R250 har fremdeles svært høy klassifisering i husvannmåler-segmentet, men produseres og tilbys i denne varianten til en lavere pris. Messingvarianten kommer med kompositt hus, og messing-målerør.
vm-10

Apator Ultrimis Kompositt R250

Ultrimis R250 har fremdeles svært høy klassifisering i husvannmåler-segmentet, men produseres og tilbys i denne varianten til en lavere anskaffelses-kost. Komposittutgaven er helt uten metaller i kontakt med drikkevannet og produseres i 1/2'' og 3/4'' utførelse.
vm-9