Til toppen

Turbiditet og TS

Sorter etter: Anbefalte

Solitax Neddykking

Hach Solitax er en høypresisjons-sensor for måling av Turbiditet og Tørrstoff. Sensorens store måleområde gjør den velegnet for bruk i Drikkevann, Avløpsvann, Overflatevann og Slam. Sensorens Dual Beam teknologi sørger for en nøyaktig og farge uavhengig måling. Ferdig kalibrert i henhold til DIN EN ISO7027 med mulighet for enkel justering ved bruk av en faktor.
m-stax-immersion

Solitax Inline

Hach Solitax er en høy presisjons sensor for måling av Turbiditet og Tørrstoff. Sensorenes store måleområde gjør den velegnet for bruk i Drikkevann, Avløpsvann, Overflatevann og Slam. Sensorens Dual Beam teknologi sørger for en nøyaktig og farge uavhengig måling. Ferdig kalibrert i henhold til DIN EN ISO7027 med mulighet for enkel justering ved bruk av en faktor. Den automatiske rengjøringen reduserer vedlikeholds behovet ytterligere ved å fjerne smuss fra linsene. Sensorene kan tilkobles alle SC Kontrollerene fra Hach.
m-stax-inline

TU5300 sc

Ny banebrydende teknologi for turbiditetsmåling. Den ISO kompatible TU5 serieplatformen anvender et unikt optisk design, som får mer ut av din prøve enn noe annet turbidimeter. Det gir en svært høy presisjon, og der det før var store variasjoner mellom inline og lab-prøvene kan du nå få målinger som samsvarer svært nøyaktig. 
m-tu5300sc

TSS HT sc

TSS Høytemperatur sensorer
m-tss-ht-sc