Til toppen

CJC Olje - filtrering, for alle typer olje

I mer enn 40 år som forhandler i Norge har vi samlet erfaring på CJC filtrerings-systemer. Vi har en stor mengde svært gode referanser, og kan vise til god økonomi og mer stabil drift hos våre kunder. Produktet er markedsledende og sikrer enestående renhet på oljen. Dette gir betydelige miljøgevinster i forhold til en separator som produserer sludge og har svært mye høyere energiforbruk.

CJC - filter fjerner vann, partikler og oksidasjon fra alle typer olje, også de nye EAL Oljene (miljø-akseptable oljer).

Vi leverer filter til alle bransjer og områder hvor oljer er i sirkulasjon. Under finner du en forenklet oversikt over de ulike kategoriene filter vi leverer.

På sidene våre kan du finne en del informasjon om fiterløsningene. Merk imidlertid at for å sikre god filtrering plukker vi ut en spesifikk løsning akkurat for DIN applikasjon. Kombinasjonen av type innsats, temperatur og flow og fagkunnskap knyttet til dette sikrer at du får en markedsledende løsning. Ta derfor gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg å finne riktig produkt.

I videoen under illustrerer produsenten CC-Jensen hvordan et CJC-filter opererer og hvorfor dette gir deg store besparelser.

image