Til toppen
image
Sorter etter: Navn (a > å)

Siemens MAG5100W

SITRANS F M MAG 5100 W er en meget robust mengdemåler. Har patentert liner av hardgummi NBR eller ebonite og EPDM. Disse har en sensor for alle vannapplikasjoner som grunnvann, drikkevann, kjølevann, avløpsvann, kloakk eller slamapplikasjoner. Produktet må suppleres med sender (eks MAG5000) for å være komplett. Kan settes tørt, i kum, nedsenket i vann eller graves ned i bakken ( IP68 med kabel og sylgard fyllmasse).
m-mag5100w

Sitrans MAG1100 Keramisk

SITRANS F M MAG 1100 er en wafer-design sensor i rustfritt stål, med materiale og elektroder i svært resistente materialer. Den flensløse wafer-designen oppfyller alle flens-standarder. Brukes i alle bransjer hvor korrosjons-bestandig rustfritt stål-hus og den høyt motstandsdyktige foringen og elektrodene kan håndtere det mest aggressive prosessmedium.
m-7me6110-k

Sitrans MAG1100 for Næringsmiddel

SITRANS F M MAG 1100 er en wafer-design sensor i rustfritt stål, med materiale og elektroder i svært resistente materialer. Den flensløse wafer-designen oppfyller alle flens-standarder. Brukes i alle bransjer hvor korrosjons-bestandig rustfritt stål-hus og den høyt motstandsdyktige foringen og elektrodene kan håndtere det mest aggressive prosessmedium. F-versjon er godkjent for matvare-industri.
m-7me6140

SITRANS F M MAG 8000 W

Batteridrevet elektromagnetisk mengdemåler. 10 års batteri-levetid, batteriet kan byttes. Muligheter for fjernavlesning. Ha kontroll på målestanden via GSM/GPRS trådløs kommunikasjonsmodul.
m-7me6810