Til toppen

Fjernavlesning 

Vi kan tilby stor bredde i systemer for fjernavlesning. Fra kablet puls, M-bus snap-on-moduler, kompakte leilighets-målere, målere med til innebygget tråløs m-bus, LoRaWan målere og infrastruktur med mer.

Det skjer mye utvikling i dette markedet både hva gjelder målere og radioprotokoller. Vi jobber med flere leverandører og har bra oversikt over markedet. Trenger du drive-by, fast avlesning til skybasert web-løsning, eller annet kan vi hjelpe deg med dette. 

Ta kontakt slik at vi kan sette sammen en løsning som passer for deg. Se også vår vannmålerskole hvor vi skriver en god del om fjern-avlesning.

image
image

Sorter etter: Navn (a > å)

Elster M-BUS kommunikasjonsmodul, TMP-A

M-bus kommunikasjonsmodul for Elster M-140 vannmåler.
E685489910

Elster Snap-on modul TMP-F, Mbus og puls

Snap-on modul for kompaktmålerne Elster S110. For svært rask og enkel ettermontering for å få puls eller M-Bus.
ETMP-F

LoRaWAN™ Lyskontroller IP54

LoRaWAN ™ Armaturkontrollen IP54 er beregnet til å styre LED og HID-armaturene med fjernstyring med 0 ... 10V analog eller DALI-styresignal. Ved hjelp av LoRaWAN ™ -nettverket støtter enheten justerbare dimmerprofiler sammen med forskjellige konfigurerbare innganger.
UL2001

LoRaWAN™ Multical Module I

LoRaWAN ™ Multical® Modul I gjør det mulig å innhente varmeforbruk-data fra Kamstrup Multical® over LoRaWAN. Med toveis, langdistanse-transceiver, samles sanntidsdata og overføres automatisk til tilgjengelig LoRaWAN ™ -nettverk. Modulen er plassert i den eksisterende måleren som en internmodul. Modul I er MID-sertifisert.
IM3060

LoRaWAN™ Multical Module II

LoRaWAN ™ Multical® Module II gjør det mulig å skaffe seg varmekonsumdata fra Kamstrup Multical® serie meter. Med toveis, langdistanse-transceiver, samles sanntidsdata og overføres automatisk til tilgjengelig LoRaWAN ™ -nettverk. Modulen er plassert i den eksisterende måleren som en internmodul.
IM3100