Til toppen

Filterinnsatser

image

 

CJC™ Filterinnsatsene er alle laget av en organisk blanding med cellulose og bomull-linters.

De består av flere sammenpressede disker, med forskjellig pressmønster avhengig av tiltenkt bruksområde. Alle innsatsene har en filtreringsgrad på 3 µm absolutt, og 0,8 µm nominell. Filterinnsatsene vil fjerne alle slags typer partikler, vann og oksidasjonsprodukter.

En av nøklene for å sikre god filtrering ligger i valg av korrekt type innsats. Det er mange alternativer, nettopp for å sikre at du får korrekt filtrering for din applikasjon.

Ta kontakt med oss om du er usikker på hva du trenger. 

Sorter etter: Navn (a > å)

CJC A Innsatser

CJC™ A-filterinnsatsen består av flere sammenpressede disker, laget av organisk materiale som cellulose og linters. Innsatsen egner seg godt for oljer med lav viskositet i filtreringsøyeblikket, og denne innsatsen vil absorbere vann i oljen.
m-cjc-a

CJC B Innsatser

CJC™ B-filterinnsatsen er utformet slik at vi kan operere med høyere olje-flow enn med en A-innsats. Oljetemperatur og oljens viskositet er også elementer som påvirker hvorvidt vi benytter en A eller en B - innsats. Innsatsen er meget universal både med tanke på viskositet og oljetype, og også denne innsatsen absorberer vann i oljen.
m-cjc-b

CJC BG Innsatser

CJC™ BG-innsatsen er bygd opp veldig likt B-filterinnsatsen, men gir en enda litt mindre motstand, som gjør at vi kan ha ytterligere litt høyere flow. BG-Filterinnsatsen vil passe til de fleste oljetyper og anlegg, og innsatsen absorberer vann.
m-cjc-bg

CJC BLA Innsatser

CJC™ BLA-filterinnsatsen er også laget av organisk materiale som cellulose og linters, men er i tillegg akryl behandlet. Den vil filtrere alle partikler og oksidasjons-produkter på samme måte som andre innsatser, men akrylbehandlingen gjør at den ikke absorberer vann. Vi benytter derfor denne innsatsen på systemer hvor vannet tas ut i egen egen separator-enhet i i filteret, og ikke i innsatsen.
m-cjc-bla

CJC F Innsatser

CJC™ F-filterinnsatsen er laget for fuel, både MGO, Diesel og Heavy fuel. Innsatsen vil fjerne alle typer forurensing i fuelen, og sammen med filterenheten ta ut vann og forhindre vekst av dieseldyr. Med bruk av denne sikrer man motordriften selv ved dårlig kvalitet på fuelen.
m-cjc-f

CJC LO4D Innsatser

CJC™ LO4D-filterinnsatsen består av flere sammenpressede disker, laget av organisk materiale som cellulose og linters. Innsatsen er spesiallaget for nye smøreoljefilter med FlowDrive, og skal brukes hvis man kjører på MGO/MDO.
m-cjc-lo4d

CJC LO4 Innsatser

CJC™ LO4D-filterinnsatsen består av flere sammenpressede disker, laget av organisk materiale som cellulose og linters. Innsatsen er spesiallaget for nye smøreoljefilter med FlowDrive, og skal brukes hvis man kjører på MGO/MDO.
m-cjc-lo4

CJC® Filterinnsats BLAT 27/27

CJC™ BLAT-filterinnsatsen er laget av organisk materiale som cellulose og linters, og er akryl behandlet. Den vil filtrere alle partikler og oksidasjonsprodukter på samme måte som andre innsatser, men akrylbehandlingen gjør at den ikke absorberer vann.
PA5601325

CJC® Filterinnsats FA 27/27

CJC™ FA-filterinnsatsen er laget for fuel, både MGO, Diesel og Heavy fuel. Innsatsen vil fjerne alle typer forurensing i fuelen, og sammen med filterenheten ta ut vann og forhindre vekst av dieseldyr. Forskjellen på FA og vanlig F innsats er at den tåler høyere flow.
PA9500505